Av. Paula Budin

            Sunt avocat în cadrul Baroului Sibiu şi fac parte din echipa Cabinetelor Asociate de Avocatură ,,Andreşoiu şi Asociaţii“.

            Am început să exercit profesia de avocat de la data promovării examenului de admitere în Barou care a coincis cu etapa finalizării studiilor universitare de  Masterat.             

            Profesia de avocat mă reprezintă întru totul. Considerentele care au stat la baza alegerii au fost pur personale şi au plecat de la ideea că sunt o fire combativă, deschisă, dornică de cunoaştere şi aprofundare.

            Profesia m-a învăţat că, pentru a stabili cât mai bine nevoile clienţilor trebuie să fii un bun ascultător, astfel că mai întâi îmi ascult clienţii, apoi împreună cu aceştia identificăm soluţiile concrete aplicabile fiecărei situaţii expuse. 

             Consider că, între avocat şi client ar trebui să există o simetrie perfectă, în sensul aşteptărilor pe care le au unul faţă de celălalt.

            Principala preocupare, din punctul meu de vedere ar trebui să fie, pe lângă rezolvarea problemei juridice şi abordarea principiilor precum  sinceritate, corectitudine şi respect reciproc.